Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi 2022

 

De 24e editie van het Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 160 klaverjassers actief. Er hadden zich 20 teams ingeschreven.

Doordat het een goed geregelde klaverjasavond is wordt er ook veel over gesproken en de mond op mond reclame doet zijn werk..

Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom.

Vervolgens werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart. Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers direct op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Het systeem vertoonde een paar storingen en we gaan dat oplossen voor het volgende toernooi. 

Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi weer een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.

In de zaal waren diverse vlaggen van sponsoren opgehangen, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Aforum 1 ( Bedrijfskleding, Reclame en Sportprijzen) uit Roden is van de 20 teams als eerste geëindigd met een totaal score van 39740 punten en krijgen een jaar lang de wisselbokaal mee. Tevens kregen ze een ingegraveerde glaszuil om in de prijzenkast te zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 160 deelnemers is geëindigd Harry Bathoorn, uit het team van Gemeente Noordenveld met een score van 6297 punten. Hij kreeg een Ballonvaart aangeboden Dijkstra Ballonvaarten te Roden. Als tweede eindigde Onno de Vries uit het team van De Vries Bouwen met 6052 punten. Hij kreeg een Accuboormachine aangeboden door Veldmans Tynaarlo. De derde plaats was voor Harm Jelies uit het team van Ausma Motorenrevisie 1. Hij had 5634 punten en kreeg een Bladblazer aangeboden door de Organisatie. De poedelprijs was voor Daatje Jager uit het team van Organisatie 3. Zij verzamelde 3444 punten. Zij kreeg een vleespakket.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond. De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het 25e Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi, is vrijdag 24 november 2023. U kunt deze data alvast in uw agenda zetten, zodat we niet overal tegelijk zitten te klaverjassen.

De uitslagen van deze 24e Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi zijn HIER te vinden.

Foto’s van deze succesvolle avond zijn te zien als op LINK klikt.

Namens de organisatie,

Met vriendelijke groet,

Ton Krans