klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2019

November 25th, 2019 by admin

De 23e editie van het Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi in de Gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 184 klaverjassers actief. Er hadden zich 23 teams ingeschreven, waaronder 4 nieuwe teams. Uiteraard hopen we volgend jaar nog meer teams te mogen begroeten. Doordat het een goed geregelde klaverjasavond is wordt er ook veel over gesproken en de mond op mond reclame doet zijn werk. Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom. Tevens werden de sponsoren van dit Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi met een applaus bedankt voor hun inbreng, zonder sponsoren is het niet mogelijk om zo’n toernooi te organiseren. Vervolgens werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart. Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers direct op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst. Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi weer een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. In de zaal waren diverse vlaggen van sponsoren opgehangen, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf. Het winnende team van Onder de Linden uit Roden is van de 23 teams als eerste geëindigd met een totaal score van 39314 punten en krijgen een jaar lang de wisselbokaal mee. Tevens kregen ze een ingegraveerde glaszuil om in de prijzenkast te zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is ook hier te vinden. 

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 184 deelnemers is geëindigd Jan Dam, uit het team van Onder de Linden met een score van 5849 punten. Hij kreeg een Slanghaspel automaat aangeboden. Als tweede eindigde Otto Huisman uit het team van Onder de Linden met 5778 punten. Hij kreeg een waardebon aangeboden, beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder. De derde plaats was voor Hans Plate uit het team van Aforum 1. Hij had 5686 punten en kreeg een Elektrische grasmachine. De poedelprijs was voor Klaas Oenema uit het team van Organisatie 2. Hij verzamelde 3295 punten. Eindstand voor de individuele speler kunt u hier vinden. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond. De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi, is vrijdag 20 november 2020.  

Door op onderstaande foto te klikken kunt u alle foto’s van wederom zeer geslaagde avond bekijken.

Posted in Uncategorized | No Comments »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.