klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2018

November 28th, 2018 by admin

De 22e editie van het Klaverblad Verzekeringen bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 176 klaverjassers actief. Er hadden zich 22 teams ingeschreven. Doordat er waarschijnlijk een griepgolf onderweg is waren er al diverse afzeggingen, dit is door de organisatie opgevangen met nieuwe deelnemers. Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee en een heerlijke vers gebakken stroopwafel aangeboden door de nieuwe Hoofdsponsor Klaverblad verzekeringen heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom. Er hadden zich drie nieuwe teams aangemeld n.l. Autorijschool Bos, Dorpshuis Nieuw Roden en Korfbal vereniging Noordenveld. Tevens werden de sponsoren van dit Klaverblad Verzekeringen bedrijvenklaverjastoernooi met een applaus bedankt voor hun inbreng, zonder sponsoren is het niet mogelijk om zo’n toernooi te organiseren. Vervolgens werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart. Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers direct op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst. Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi weer een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. In de zaal waren diverse vlaggen van sponsoren opgehangen, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf. Het winnende team van Bert Medema Dartbanen uit Roden is van de 22 teams als eerste geëindigd met een totaal score van 38771 punten en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

01)  Bert Medema Dartbanen 12) Adtim Lieveren
02)  Engie Noord BV 13) Organisatie team 1
03)  Elton B.V 14) De Vries Bouwen
04)  Auto Rijschool Bos 15) Zorgplaza
05)  Ausma Motorenrevisie 2 16) Hotel Karsten Norg
06)  Schadenet Bathoorn 17) Dorpshuis Nieuw Roden
07)  Feeder One 18) Ausma Motorenrevisie 1
08)  Adm.kantoor Zanting Peize 19) Korfbal Vereniging Noordenveld
09)  Organisatie team 2 20) t Hart van Lieveren
10)  Sponsoren team 21) Onder de Linden Roden
11)  Gemeente Noordenveld 22) Organisatie team 3

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 176 deelnemers is geëindigd Jan van Dijk, uit het team van Organisatie 1 met een score van 6069 punten. Hij kreeg een cadeau bon aangeboden, beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder. Als tweede eindigde Marga Nieswaag uit het team van De Vries Bouwen met 5784 punten. Zij kreeg een Diner bon beschikbaar gesteld door De Norgerberg. De derde plaats was voor Wim Brakkee uit het team van Elton. Hij had 5784 punten en kreeg Diner bon aangeboden door Hotel van der Valk Assen. De poedelprijs was voor Harry Kruims uit het team van Dorpshuis Nieuw Roden. Hij verzamelde 3352 punten. De totale uitslag van spelers, individueel kunt u hier vinden.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi, is vrijdag 22 november 2019

 Hoofdsponsor van het klaverjastoernooi.

 De winnaars van 2018 – Bert Medema dartbanen 

 De organisatie

De andere foto’s kunt u zien door op LINK te klikken.

 

Posted in bedrijfsklaverjas, Uncategorized | Comments Off on Bedrijven klaverjastoernooi 2018

Comments are closed.