klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2018

October 5th, 2018 by admin

Klaverblad Verzekeringen bedrijven klaverjastoernooi gemeente Noordenveld 2018

Met ingang van dit seizoen is Klaverblad Verzekeringen uit Zoetermeer onze Hoofdsponsor. 

Op initiatief van Ton Krans zal op vrijdag 23 november, aanvang 20.00 uur in zalencentrum “de Pompstee” te Roden de 22e editie van het klaverjastoernooi voor alle bedrijven en verenigingen in de gemeente Noordenveld worden gehouden. De voorgaande 21 edities waren erg gezellig en we rekenen nu ook op een volle zaal met sportieve en gezellige mensen. Op deze website kunt u verdere informatie vinden. U kunt uw aanmeldingen ook via e-mail verzenden naar Ton Krans. Het e-mail adres is krans.a@ziggo.nl Het postadres is A. Krans Markiezenhof 17  9301 XX Roden. Telefoonnummer 06-43927130. Als u uw e-mail adres toezendt, dan krijgt u per omgaande een inschrijfformulier toegezonden, u kunt ook inschrijven via de website, klik op inschrijfformulier.

Voor nieuwe bedrijven die willen inschrijven: U kunt een team aanmelden, dit team dient uit acht personen te bestaan. Er mogen per bedrijf meerdere teams deelnemen. Het inleggeld bedraagt € 40,00 per team. U kunt zich aanmelden tot 18 november, maar neem voor die tijd even contact op als u nog niet eerder heeft meegedaan. Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs. De wisselbokaal zal verdedigd worden door het team van Feeder One b.v. te Roden. Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Deze zijn door verschillende sponsors beschikbaar gesteld en door de organisatie aangevuld.

Posted in bedrijfsklaverjas | Comments Off on Bedrijven klaverjastoernooi 2018

Comments are closed.