klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjas 2017

November 27th, 2017 by admin

De 21e editie van het Univé bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 168 klaverjassers actief. Er hadden zich 21 teams ingeschreven. Doordat er waarschijnlijk een griepgolf onderweg is waren er ’s middags al diverse afzeggingen, dit is door de organisatie opgevangen met nieuwe deelnemers.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom.

Tevens werden de sponsoren van dit Univé bedrijvenklaverjastoernooi met een applaus bedankt voor hun inbreng, zonder sponsoren is het niet mogelijk om zo’n toernooi te organiseren. Vervolgens werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers direct op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi weer een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. In de zaal waren diverse vlaggen van sponsoren opgehangen, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Feeder One uit Roden is van de 21 teams als eerste geëindigd met een totaal score van 39918 punten en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

01)  Feeder One 02)  Salon Unique
03)  Elton B.V. 04)  Hotel Karsten Norg
05)  Organisatie team 2 06)  Engie Noord B.V.
07)  Adtim Lieveren team 1 08)  Onder de Linden Roden
09)  Organisatie team 3 10)  Bert Medema Dartbanen
11)  Zorgplaza 12)  Adtim Lieveren team 2
13)  Gemeente Noordenveld 14)  De Vries Bouwen
15)  Organisatieteam 1 16)  Sponsoren team
17)  Adm. kantoor Zanting Peize 18)  Ausma Motorenrevisie 2
19)  Ausma Motorenrevisie 1 20)  Schadenet Bathoorn
21)  ‘t Hart van Lieveren
 Winnaars 2017 – Feeder One

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 168 deelnemers is geëindigd Robert Spa, uit het team van Engie Noord bv met een score van 6031 punten. Hij kreeg een ballonvaart aangeboden, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten. Als tweede eindigde Kor Haan uit het team van Hotel Karsten met 5822 punten. Hij kreeg een cadeau bon beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder. De derde plaats was voor Wim van der Veen uit het team van Feeder One. Hij had 5716 punten en kreeg toegangskaarten voor Hans Klok aangeboden door Martini Plaza. De poedelprijs was voor Bauke van der Zee uit het team van ’t Hart van Lieveren. Hij verzamelde 3618 punten. De andere uitslagen van het individuele klassement zijn hier te vinden. De foto’s van deze avond kunt u hier bekijken.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond. De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi, is vrijdag 23 november 2018.

 

Posted in bedrijfsklaverjas | Comments Off on Bedrijven klaverjas 2017

Comments are closed.