klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjas 2016

November 21st, 2016 by admin

De twintigste editie van het Univé bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. Doordat een aantal personen drukke agenda’s hebben zijn enkele teams afgevallen. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 160 klaverjassers actief. Er hadden zich 20 teams ingeschreven.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom. Omdat dit het 4 e lustrum is van dit toernooi zijn Jan Huizinga en Jolanda Krans in de bloemetjes gezet, zij zijn vanaf 1997 vaste krachten tijdens het toernooi. Tevens werden de sponsoren van dit Univé bedrijvenklaverjastoernooi met een applaus bedankt voor hun inbreng, zonder sponsoren is het niet mogelijk om zo’n toernooi te organiseren. Vervolgens werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart. Doordat er op enkele formulieren namen zijn verwisseld is er een correctie uitgevoerd nadat iedereen al naar huis was gegaan en de gecorrigeerde lijst met uitslagen kunt u terug vinden op de website www.klaverjastoernooi.nl. Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi weer een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. In de zaal waren diverse vlaggen van sponsoren opgehangen, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Engie voorheen Cofely uit Roden is van de 20 teams als eerste geëindigd met een totaal score van 40483 punten en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet. Het team van Adtim 2 uit Lieveren is als tweede geëindigd na correctie. De totaal scores van het team klassement zijn hier te vinden.

De uitslag van de teams is als volgt:

01 – Engie/Cofely Noord BV 11 – Ausma Motorenrevisie 1
02 – Adtim Lieveren team 2 12 – Feeder One
03 – Hotel Karsten Norg 13 – Bouwbedrijf van der Sluis BV
04 – Salon Unique 14 – Adm.kantoor Zanting Peize
05 – Ausma Motorenrevisie 2 15 – TPS Roden
06 – Elton BV 16 – Schadenet Bathoorn
07 – De Vries Bouwen 17 – ‘t Hart van Lieveren
08 – Adtim Lieveren team 1 18 – Organisatie team 2
09 – Organisatie team 3 19 – Gemeente Noordenveld
10 – Organisatie team 1 20 – Habero-Events

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 160 deelnemers is geëindigd Anneke Hamming, uit het team van Adtim 1 met een score van 6120 punten. Zij kreeg een ballonvaart aangeboden, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten. Als tweede eindigde Jeanet Eringa uit het team van Feeder One met 6064 punten. Zij kreeg een cadeau bon beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder. De derde plaats was voor Bert Moes uit het team van Bar Kok en t’Hart van lieveren. Hij had 6033 punten en kreeg een diner bon aangeboden door restaurant de Norgerberg De poedelprijs was voor Erik de Jong uit het team van Adtim 1 Hij verzamelde 3352 punten. De andere uitslagen van het individuele klassement zijn hier te vinden.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond. De foto’s van deze avond kunt u hier bekijken.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi, is vrijdag 24 november 2017.

 

Posted in Uncategorized | No Comments »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.