klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2016

October 12th, 2016 by admin

Op initiatief van Ton Krans zal op vrijdag 18 november a.s., aanvang 20.00 uur in zalencentrum “de Pompstee” te Roden de 20e editie van het klaverjastoernooi voor alle bedrijven en verenigingen in de gemeente Noordenveld worden gehouden. De voorgaande 19 edities waren erg gezellig en we rekenen nu ook op een volle zaal met sportieve en gezellige mensen.

U kunt uw aanmeldingen via e-mail zenden naar Ton Krans. Het e-mail adres is krans.a@ziggo.nl. Het postadres is A. Krans – Markiezenhof 17  9301 XX Roden. Telefoonnummer 06-43927130. Als u uw e-mail adres toezendt, dan krijgt u per omgaande een inschrijfformulier toegezonden. U kunt ook inschrijven via deze website.

Voor nieuwe bedrijven die willen inschrijven: U kunt een team aanmelden, dit team dient uit acht personen te bestaan. Er mogen per bedrijf meerdere teams deelnemen. Het inleggeld bedraagt € 40,00 per team. U kunt zich aanmelden tot 14 november a.s., maar neem voor die tijd even contact op als u nog niet eerder heeft meegedaan.

Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs. De wisselbokaal zal verdedigd worden door het team van Medema Dartbanenverhuur. Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Deze zijn door verschillende sponsoren beschikbaar gesteld en door de organisatie aangevuld.

Namens de organisatie, Ton Krans

Posted in Uncategorized | No Comments »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.