klaverjastoernooi

Zoek

 

Aanmeldingsformulier klaverjasavond

October 2nd, 2017 by admin

aanmeldingsformulier-bedrijven-2019

Posted in inschrijven | Comments Off on Aanmeldingsformulier klaverjasavond

Bedrijven klaverjastoernooi 2017

October 2nd, 2017 by admin

 

Op initiatief van Ton Krans zal op vrijdag 24 november, aanvang 20.00 uur in zalencentrum “de Pompstee” te Roden de 21e editie van het klaverjastoernooi voor alle bedrijven en verenigingen in de gemeente Noordenveld worden gehouden.

De voorgaande 20 edities waren erg gezellig en we rekenen nu ook op een volle zaal met sportieve en gezellige mensen. Op onze website www.klaverjastoernooi.nl kunt u verdere informatie vinden. U kunt uw aanmeldingen ook via e-mail verzenden naar Ton Krans.

Het e-mail adres is krans.a@ziggo.nl. Het postadres is A. Krans Markiezenhof 17   9301 XX Roden. Telefoonnummer 06-43927130

Als u uw e-mail adres toezendt, dan krijgt u per omgaande een inschrijfformulier toegezonden, u kunt ook inschrijven via de website.

Voor nieuwe bedrijven die willen inschrijven: U kunt een team aanmelden, dit team dient uit acht personen te bestaan. Er mogen per bedrijf meerdere teams deelnemen. Het inleggeld bedraagt € 40,00 per team. U kunt zich aanmelden tot 20 november, maar neem voor die tijd even contact op als u nog niet eerder heeft meegedaan. Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs. De wisselbokaal zal verdedigd worden door het team van Engie Noord bv. Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Deze zijn door verschillende sponsors beschikbaar gesteld en door de organisatie aangevuld.

Posted in bedrijfsklaverjas | No Comments »