klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2015

November 25th, 2015 by admin

De negentiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. Doordat een aantal personen drukke agenda’s hebben zijn enkele teams afgevallen. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 184 klaverjassers actief. Er hadden zich 23 teams ingeschreven.

Onder het genot van een kopje koffie/thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom. In de openingstoespraak vertelde Ton Krans dat Univé tot en met 2018 Hoofdsponsor is van dit toernooi en dat werd met een hartelijk applaus ontvangen. Tevens werden de sponsoren van dit Univé bedrijvenklaverjastoernooi met een applaus bedankt voor hun inbreng, zonder sponsoren is het niet mogelijk om zo’n toernooi te organiseren. Vervolgens werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi weer een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.

In de zaal waren diverse vlaggen van sponsoren opgehangen, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het team van Medema Dartbanenverhuur uit Roden is van de 23 teams als eerste geëindigd met een totaal score van 39979 punten en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Het team van Schadenet Bathoorn is als tweede geëindigd en zij kregen een Voucher aangeboden van Fletcher Hotel Restaurant-Langewold, ze kunnen 2 uur gaan kegelen inclusief een bittergarnituur.

 

De uitslag van de teams is als volgt:

01 – Medema Dartbanen 13 – Supporters vereniging vv roden
02 – Schadenet Bathoorn 14 – Feeder One
03 – De Vries Bouwen 15 – Van Riesen D.I. Techniek Norg
04 – Organisatie team 2 16 – Adtim Lieveren team 1
05 – Elton B.V. 17 – H.R.Klinker Administratie
06 – Adtim Lieveren team 2 18 – Welzijn Noordenveld
07 – Ausma Motorenrevisie 1 19 – Cofely Noord BV
08 – Cafe Bar Kok Peize 20 – Organisatie team 3
09 – Hotel Karsten Norg 21 – C + Certificering
10 – Ausma Motorenrevisie 2 22 – ‘t Hart van Lieveren
11 – Gemeente Noordenveld 23 – Organisatie team 1
12 – Bouwbedrijf van der Sluis bv.

 

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 184 deelnemers is geëindigd Jans Darwinkel, uit het team van Schadenet Bathoorn met een score van 6155 punten. Hij kreeg een ballonvaart aangeboden, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten.

Als tweede eindigde Willem van Olm uit het team van Schadenet Bathoorn met 5939 punten. Hij kreeg een weekend rijden met een Mini Cooper, aangeboden door Autotaalglas Groningen.

De derde plaats was voor Jeanet Eringa uit het team van Feeder One. Zij had 5837 punten, zij kreeg een cadeau bon beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder.

De poedelprijs was voor Roelof Smith uit het team van Elton b.v.. Hij verzamelde 3339 punten. De andere uitslagen van het individuele klassement zijn hier te vinden.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond. De foto’s van deze avond kunt u hier bekijken.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi, is vrijdag 18 november 2016

Posted in bedrijfsklaverjas | Comments Off on Bedrijven klaverjastoernooi 2015