klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2014

October 4th, 2014 by nel

De achttiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. Doordat een aantal personen drukke agenda’s hebben zijn enkele teams afgevallen maar er zijn ook nieuwe teams bijgekomen. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 208 klaverjassers actief. Er hadden zich 26 teams ingeschreven.
Onder het genot van een kopje koffie/thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom.
In de openingstoespraak door wethouder de heer Alex Wekema van de gemeente Noordenveld werden ook de nieuwe teams welkom geheten en werd er vervolgens op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.
Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi weer een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.
In de zaal waren diverse vlaggen van sponsoren opgehangen, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Hotel Karsten uit Norg is van de 26 teams als eerste geëindigd met een totaal score van 40229 punten en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.
Het team van de gemeente Noordenveld is als tweede geëindigd en zij kregen een Voucher aangeboden van Fletcher Hotel Restaurant-Langewold, ze kunnen 2 uur gaan kegelen inclusief een bittergarnituur.

De uitslag van de eerste tien teams is als volgt (de rest van de uitslag is in dit artikel te vinden):

1 Hotel Karsten Norg
2 Gemeente Noordenveld
3 Supp.Ver. VV Roden
4 T Hart van Lieveren en Kok Peize ren
5 Van Riesen Norg 1
6 Klussenbedrijf Robertus
7 Meijer Verzekeringen
8 Hoven Langeloo
9 Ausma Motorenrevisie 2
10 zorgplaza 1

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 208 deelnemers is geëindigd Henk Visser, uit het team van Meijer verzekeringen met een score van 6272 punten. Hij kreeg een ballonvaart aangeboden, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten.
Als tweede eindigde Harry Bathoorn uit het team van Klussenbedrijf Robertus met 6110 punten. Hij kreeg een Weekend rijden met een Mini Cooper, aangeboden door Autotaalglas Groningen.
De derde plaats was voor Douwe van Lacum uit het team van gemeente Noordenveld Hij had
5951 punten, hij kreeg een cadeau bon beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder.
De poedelprijs was voor Evert van der Meer uit het team van de Organisatie 1. Hij verzamelde 3183 punten.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond.
De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi,
is vrijdag 20 november 2015
U kunt hier de uitslag van de teams vinden en hier de uitslag van de individuele deelnemers. De foto’s staan hier.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Bedrijven klaverjastoernooi 2014