klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2013

November 23rd, 2013 by nel

De zeventiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. Door omstandigheden zijn enkele teams afgevallen maar er zijn ook nieuwe teams bijgekomen. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 184 klaverjassers actief. Er hadden zich 23 teams ingeschreven. Door de organisatie was een team van sponsoren samengesteld en aangevuld met prominenten uit de gemeente Noordenveld.

Onder het genot van een kopje koffie/thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom. In de openingstoespraak door wethouder de heer Otto Huisman van de gemeente Noordenveld werden ook de nieuwe teams welkom geheten en werd er vervolgens op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart. Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. In de zaal waren diverse vlaggen en reclamebordenvan sponsoren opgehangen en neergezet wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.
Het winnende team van Elton is van de 23 teams als eerste geeindigd en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 184 deelnemers is geëindigd Diana van Breeden, uit het team van TPS met een score van 6351punten. Zij kreeg een ballonvaart aangeboden, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten. Als tweede eindigde Jaap Darmeveil uit het team van C+ Certificering met 6018 punten. Hij kreeg een waardebon aangeboden, beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder. De derde plaats was voor Meta Suurd uit het team van Bouwbedrijf Cazemier, Zij had 5929 punten, zij kreeg een cadeau bon voor 2 personen, voor een voorstelling van Hans Kazan in Martiniplaza, aangeboden door Martini Plaza Groningen. De poedelprijs was voor Enno van Veen uit het team van Huizinga Hypotheken. Hij verzamelde 3525 punten.

De uitslagen van de teams zijn hier terug te vinden en van het individuele klassement hier.

De foto’s zijn hier te vinden.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is vrijdag 21 november 2014.

Posted in bedrijfsklaverjas | Comments Off on Bedrijven klaverjastoernooi 2013