klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2012

September 15th, 2012 by admin

UNIVEBEDRIJVEN – KLAVERJASTOERNOOI

De zestiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. Er zijn enkele teams afgevallen, maar er zijn ook nieuwe teams bijgekomen. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 208 klaverjassers actief. Er hadden zich 26 teams ingeschreven.

Onder het genot van een kopje koffie/thee en nootjes op de tafel, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, hete organisator Ton Krans iedereen van harte welkom.

In de openingstoespraak door wethouder de heer Otto Huisman van de gemeente Noordenveld werden ook de nieuwe teams welkom geheten en werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren warenafgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.

In de zaal waren diverse vlaggen en reclameborden van sponsoren opgehangen en neergezet wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Hoveniersbedrijf De Akkerwinde uit Peize is van de 26 teams als eerste geeindigd en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.
De uitslag van de teams is hier te vinden.


Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 208 deelnemers is geëindigd Bert Ansing, uit het team van Hoven Langelo met een score van 6550 punten. Hij kreeg een ballonvaart aangeboden, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten.
Als tweede eindigde Eddy de Jong uit het team van Bouwbedrijf van der Sluis met 6369 punten. Hij kreeg een waardebon aangeboden, beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder. De derde plaats was voor Bert Jan Lageman uit het team van Meijer Assurantien, hij had 6301 punten, hij kreeg een luxe accuboormachine, aangeboden door Veldmans Tynaarlo.

De poedelprijs was voor Jan Bos uit het team van Hotel Karsten Norg. Hij verzamelde 3048 punten.
De individuele eindstand is hier terug te vinden.
Foto’s zijn terug te vinden in het linkermenu onder ‘archief’ en dan ‘Foto’s’.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is vrijdag 22 november 2013


Posted in bedrijfsklaverjas | Comments Off on Bedrijven klaverjastoernooi 2012