klaverjastoernooi

Zoek

 

bedrijvenklaverjastoernooi 2011

September 14th, 2011 by nel

De vijftiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 216 klaverjassers actief. Er hadden zich 27 teams ingeschreven.

Onder het genot van een kopje koffie/thee en nootjes op de tafel, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, hete organisator Ton Krans iedereen van harte welkom. In de openingstoespraak door wethouder de heer Jan Kemkers van de gemeente Noordenveld werden ook de nieuwe teams welkom geheten en daarna werden de kaarten flink geschud en werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. In de zaal waren diverse vlaggen en reclameborden van sponsoren opgehangen en neergezet wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Huizinga hypotheken en verzekeringen heeft de beker goed verdedigd en mag nu nog een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 216 deelnemers is geëindigd Henk Zigterman, uit het team van Huizinga Hypotheken en Verzekeringen met een score van 6337 punten. Hij kraag een ballonvaart aangeboden, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten. Als tweede eindigde Bennie de Vries uit het team van Bouwbedrijf van der Sluis met 6160 punten. Ook hij gaat een ballonvaart maken beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten. De derde plaats was voor Onno de Vries uit het team van Advocaten Arends en Lich, hij had 6086 punten, hij kreeg een tegoedbon van Bandenservice Poeder.

De poedelprijs was voor Daatje Jager uit het team van Onder de Linden zij verzamelde 3476 punten.

Alle uitslagen zijn hier te vinden. De foto’s zijn hier te vinden.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond. De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is vrijdag 23 november 2012.

Posted in bedrijfsklaverjas | Comments Off on bedrijvenklaverjastoernooi 2011