klaverjastoernooi

Zoek

 

bedrijvenklaverjastoernooi 2010

November 30th, 2010 by nel

De veertiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 240 klaverjassers actief. Er hadden zich 30 teams ingeschreven.

Onder het genot van een kopje koffie/thee en een plak cake/koek, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, hete organisator Ton Krans iedereen van harte welkom.,speciaal de nieuwe teams. In de openingstoespraak door Pieter van den Bosch, voorzitter van Volksvermaken Roden werden ook de nieuwe teams van Certificaten + en ’t Hart van Lieveren welkom geheten en daarna werden de kaarten flink geschud en werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Ondanks de recessie is het toch weer gelukt om een groot aantal sponsoren voor deze avond te vinden. Dankzij deze sponsoren is het toernooi een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. In de zaal waren diverse vlaggen en reclameborden van sponsoren opgehangen en neergezet wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Huizinga Hypotheken en Verzekeringen mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 240 deelnemers is geëindigd Gea Overwijk, uit het team van Ausma Motorenrevisie 2 met een score van 6102 punten. Zij kon kiezen uit een set banden voor de auto, beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder of een Ballonvaart, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten. Gea gaat het hogerop zoeken en de omgeving van bovenaf verkennen.

Als tweede eindigde Wim van der Veen uit het team van Schadenet Bathoorn met 6092 punten. Ook hij gaat een ballonvaart maken.
De derde plaats was voor Jan Pleiter uit het team van “t Hart van Lieveren, hij had 5985 punten, hij kan een set banden laten vernieuwen bij Bandenservice Poeder. De poedelprijs was voor Wilma Willems uit het team van Advocaten Kantoor Arends en Lich zij verzamelde 3477 punten.

De totale uitsag van spelers en teams is hier terug te vinden. De foto’s van de avond staan hier.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond. De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi, is vrijdag 18 november 2011

Posted in bedrijfsklaverjas, Roden | Comments Off on bedrijvenklaverjastoernooi 2010