klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijvenklaverjastoernooi Noordenveld

November 18th, 2009 by nel

HET UNIVÉ KLAVERJASTOERNOOI VOOR BEDRIJVEN IN DE GEMEENTE NOORDENVELD

De dertiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een geslaagd evenement. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 216 klaverjassers actief. Er hadden zich 27 teams ingeschreven.
Als nieuwe deelnemers aan dit toernooi hebben we Hotel Karsten uit Norg en de Coop uit Peize mogen verwelkomen.

Onder het genot van een kopje koffie/thee en een plak cake/koek, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, hete organisator Ton Krans iedereen van harte welkom, na de openingstoespraak door de heer Jan Kemkers,Wethouder in de gemeente Noordenveld werden de kaarten flink geschud en werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Op de computers van Bossers en Cnossen werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij het grote aantal sponsoren is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.
In de zaal waren diverse vlaggen opgehangen en reclameborden neergezet wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.
Het bedrijf Medizon had een defibrilator ter beschikking gesteld voor het geval dat de spanning te hoog zou worden, gelukkig hebben we er geen gebruik van behoeven te maken. Read the rest of this entry »

Posted in bedrijfsklaverjas | Comments Off on Bedrijvenklaverjastoernooi Noordenveld