klaverjastoernooi

Zoek

 

provinciaal toernooi 2011

March 4th, 2011 by nel

Univé Drie Provinciën klaverjastoernooi

Op vrijdag 25 maart is in de “Pompstee” te Roden de tweede editie van het klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Dit jaar heeft er ook een team van het Martini Ziekenhuis uit Groningen meegedaan.

Onder het genot van een kopje koffie en koek, aangeboden door zalencentrum De Pompstee en na een welkomstwoord van organisator Ton Krans is het toernooi door Wethouder Otto Huisman van de gemeente Noordenveld geopend en werd er op een sportieve manier door 208 deelnemers gestreden om de Univé wisselbokaal.

Er waren twee nieuwe deelnemers, n.l. Stichting Win Noordenveld en een team van het Martini Ziekenhuis.

Dankzij de sponsoren was er een leuk prijzenpakket samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.

De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

De winnaar van dit toernooi is het team van de Politie Stadskanaal 2 en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 41624 punten verzameld. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

1 Politie Stadskanaal 2–2 Gemeente Meppel—3 Provincie Drenthe 2—4 Provincie Drenthe 1

5 Gemeente Opsterland—6 Gemeente Hoogeveen—7 Gemeente Eemsmond 1—

8 Team Organisatie 2 —9 Martini Ziekenhuis Groningen—10 Gemeente Borger Odoorn 2—

11 Werkplein Baanzicht Assen—12 Brandweerkorps Smilde—13 Brandweerkorps Gasselternijveen—14 St. Win Noordenveld—15 Gemeente Eemsmond 2—

16 Gemeente Noordenveld 1—17 Gemeente Assen—18 Gemeente Noordenveld 2—

19 Brandweerkorps Veenhuizen—20 Gemeente Borger-Odoorn 1—21 Gemeente Heerenveen—22 Brandweerkorps Rolde—23 Gemeente Leek— 24 Team Organisatie 1—

25 Politie stadskanaal 1—26 Brandweerkorps Roden
De gehele teamuitslag is
hier te vinden.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 208 deelnemers is geëindigd Lammie Kinds, zij deed mee voor het team van het Brandweerkorps Gasselternijveen, met een score van 6082 punten. Zij kreeg een Ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden.

Als tweede eindigde Jannes Talens, hij speelde mee voor het team gemeente Noordenveld 1 en had 5851 punten. Op de derde plaats eindigde Ton Brouwer, hij speelde mee voor het team van Brandweerkorps Veenhuizen en had 5780 punten.

De laagste score van de avond was voor Heerke Beukema van het team Politie stadskanaal 1 met 3131 punten.
De gehele individuele uitslag is
hier terug te vinden.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond. De foto’s zijn hier te vinden.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 30 maart 2012

Posted in provinciaal klaverjas, Roden | Comments Off on provinciaal toernooi 2011

bedrijvenklaverjastoernooi 2010

November 30th, 2010 by nel

De veertiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 240 klaverjassers actief. Er hadden zich 30 teams ingeschreven.

Onder het genot van een kopje koffie/thee en een plak cake/koek, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, hete organisator Ton Krans iedereen van harte welkom.,speciaal de nieuwe teams. In de openingstoespraak door Pieter van den Bosch, voorzitter van Volksvermaken Roden werden ook de nieuwe teams van Certificaten + en ’t Hart van Lieveren welkom geheten en daarna werden de kaarten flink geschud en werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Ondanks de recessie is het toch weer gelukt om een groot aantal sponsoren voor deze avond te vinden. Dankzij deze sponsoren is het toernooi een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. In de zaal waren diverse vlaggen en reclameborden van sponsoren opgehangen en neergezet wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Huizinga Hypotheken en Verzekeringen mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 240 deelnemers is geëindigd Gea Overwijk, uit het team van Ausma Motorenrevisie 2 met een score van 6102 punten. Zij kon kiezen uit een set banden voor de auto, beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder of een Ballonvaart, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten. Gea gaat het hogerop zoeken en de omgeving van bovenaf verkennen.

Als tweede eindigde Wim van der Veen uit het team van Schadenet Bathoorn met 6092 punten. Ook hij gaat een ballonvaart maken.
De derde plaats was voor Jan Pleiter uit het team van “t Hart van Lieveren, hij had 5985 punten, hij kan een set banden laten vernieuwen bij Bandenservice Poeder. De poedelprijs was voor Wilma Willems uit het team van Advocaten Kantoor Arends en Lich zij verzamelde 3477 punten.

De totale uitsag van spelers en teams is hier terug te vinden. De foto’s van de avond staan hier.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond. De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi, is vrijdag 18 november 2011

Posted in bedrijfsklaverjas, Roden | Comments Off on bedrijvenklaverjastoernooi 2010