klaverjastoernooi

Zoek

 

Bedrijven klaverjastoernooi 2012

September 15th, 2012 by nel

UNIVEBEDRIJVEN – KLAVERJASTOERNOOI

De zestiende editie van het bedrijven klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. Er zijn enkele teams afgevallen, maar er zijn ook nieuwe teams bijgekomen. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren 208 klaverjassers actief. Er hadden zich 26 teams ingeschreven.

Onder het genot van een kopje koffie/thee en nootjes op de tafel, aangeboden door zalencentrum De Pompstee, hete organisator Ton Krans iedereen van harte welkom.

In de openingstoespraak door wethouder de heer Otto Huisman van de gemeente Noordenveld werden ook de nieuwe teams welkom geheten en werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.

Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren warenafgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.

In de zaal waren diverse vlaggen en reclameborden van sponsoren opgehangen en neergezet wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Het winnende team van Hoveniersbedrijf De Akkerwinde uit Peize is van de 26 teams als eerste geeindigd en mag nu een jaar lang de wisselbokaal in hun kantoor zetten. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon van € 250,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.
De uitslag van de teams is hier te vinden.


Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 208 deelnemers is geëindigd Bert Ansing, uit het team van Hoven Langelo met een score van 6550 punten. Hij kreeg een ballonvaart aangeboden, beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten.
Als tweede eindigde Eddy de Jong uit het team van Bouwbedrijf van der Sluis met 6369 punten. Hij kreeg een waardebon aangeboden, beschikbaar gesteld door Bandenservice Poeder. De derde plaats was voor Bert Jan Lageman uit het team van Meijer Assurantien, hij had 6301 punten, hij kreeg een luxe accuboormachine, aangeboden door Veldmans Tynaarlo.

De poedelprijs was voor Jan Bos uit het team van Hotel Karsten Norg. Hij verzamelde 3048 punten.
De individuele eindstand is hier terug te vinden.
Foto’s zijn terug te vinden in het linkermenu onder ‘archief’ en dan ‘Foto’s’.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde en gezellige klaverjasavond.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is vrijdag 22 november 2013


Posted in bedrijfsklaverjas, Roden | Comments Off on Bedrijven klaverjastoernooi 2012

provinciaal toernooi 2011

March 4th, 2011 by nel

Univé Drie Provinciën klaverjastoernooi

Op vrijdag 25 maart is in de “Pompstee” te Roden de tweede editie van het klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Dit jaar heeft er ook een team van het Martini Ziekenhuis uit Groningen meegedaan.

Onder het genot van een kopje koffie en koek, aangeboden door zalencentrum De Pompstee en na een welkomstwoord van organisator Ton Krans is het toernooi door Wethouder Otto Huisman van de gemeente Noordenveld geopend en werd er op een sportieve manier door 208 deelnemers gestreden om de Univé wisselbokaal.

Er waren twee nieuwe deelnemers, n.l. Stichting Win Noordenveld en een team van het Martini Ziekenhuis.

Dankzij de sponsoren was er een leuk prijzenpakket samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.

De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

De winnaar van dit toernooi is het team van de Politie Stadskanaal 2 en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 41624 punten verzameld. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

1 Politie Stadskanaal 2–2 Gemeente Meppel—3 Provincie Drenthe 2—4 Provincie Drenthe 1

5 Gemeente Opsterland—6 Gemeente Hoogeveen—7 Gemeente Eemsmond 1—

8 Team Organisatie 2 —9 Martini Ziekenhuis Groningen—10 Gemeente Borger Odoorn 2—

11 Werkplein Baanzicht Assen—12 Brandweerkorps Smilde—13 Brandweerkorps Gasselternijveen—14 St. Win Noordenveld—15 Gemeente Eemsmond 2—

16 Gemeente Noordenveld 1—17 Gemeente Assen—18 Gemeente Noordenveld 2—

19 Brandweerkorps Veenhuizen—20 Gemeente Borger-Odoorn 1—21 Gemeente Heerenveen—22 Brandweerkorps Rolde—23 Gemeente Leek— 24 Team Organisatie 1—

25 Politie stadskanaal 1—26 Brandweerkorps Roden
De gehele teamuitslag is
hier te vinden.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 208 deelnemers is geëindigd Lammie Kinds, zij deed mee voor het team van het Brandweerkorps Gasselternijveen, met een score van 6082 punten. Zij kreeg een Ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden.

Als tweede eindigde Jannes Talens, hij speelde mee voor het team gemeente Noordenveld 1 en had 5851 punten. Op de derde plaats eindigde Ton Brouwer, hij speelde mee voor het team van Brandweerkorps Veenhuizen en had 5780 punten.

De laagste score van de avond was voor Heerke Beukema van het team Politie stadskanaal 1 met 3131 punten.
De gehele individuele uitslag is
hier terug te vinden.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond. De foto’s zijn hier te vinden.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 30 maart 2012

Posted in provinciaal klaverjas, Roden | Comments Off on provinciaal toernooi 2011

« Previous Entries